20140612 testvaart catamaran vlot (5)Een van mijn jaarlijkse hoogtepunten zijn de één op één spannende wildkampeeruitjes met de kinderen. Het is waardevol om samen in de natuur te zijn, primitief te eten, fikkie te stoken en te kletsen met elkaar. En eigenlijk gun ik deze supertijd andere kinderen én hun ouders dat ook, juist in de tijd waarin veel papa’s en mama’s druk-druk-druk zijn.

Daarom organiseer ik een ‘ouder-kind-eiland-avontuur’. Het idee is samen met andere kinderen en hun papa of mama een nacht op een eiland te bivakkeren. Van te voren maak je thuis een vlot of heb je een opblaasbootje waarmee je naar het eiland gaat. De kinderen van 6-12 jaar gaan op het vlot / in de boot en de ouders waden door het water naar het eiland. Onderweg zijn er gespreksvragen. Op het eiland zullen we samen eten, kampvuur maken, in kleine tentjes overnachten en een spel doen. Soms is dit in tweetallen, soms in en grotere groepssamenstelling. In de loop van de ochtend gaan we terug naar het vaste land.

Het event is buiten Nunspeet en is verplaatst naar vrijdag 2 september 17:00 uur op zaterdag 3 september 11:00 uur. Kosten zijn 50 euro per koppel inclusief maaltijden. Deelnemers hebben zelf qualiti-time, maar ondersteunen ook een soepkeuken-project in Albanië én het zendelingsgezin Pijnacker Hordijk.

Aanmelden
Je kan je opgeven door je namen, het e-mailadres en het weekend door te mailen naar koepijn @ gmail.com. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail en later meer gedetailleerde informatie.

Voorwaarden:

  1. Voorkeur voor minimum aantal deelnemers is vier koppels per weekend.
  2. Bij een stormloop aan deelnemers wordt er een extra weekend ingepland.
  3. Aanmelding is definitief als bedrag is voldaan.
  4. Bij slecht weer (regen) wordt het afgelast.
  5. Kinderen nemen één ouder mee, een vader of moeder.
  6. Het kind is tijdens het event ouder dan 6 jaar en jonger dan 13 jaar en heeft een zwemdiploma.
  7. De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen.