Wat heb ik toch leuk en dynamische werk, al zeg ik het zelf. Vanuit huis interview ik mensen ver weg, of ik overleg om samen de communicatie te stroomlijnen. Elke dag is weer anders, dat blijkt maar weer.

Dinsdag belde ik naar Kyiv voor een interview met hulpverlener voor opdrachtgever Worldpartners.

Woensdag belde ik naar Mzuzu voor een interview met een zendeling die heel veel bomen plant in Malawi voor opdrachtgever Jabes Verzekeringen. Met een leuk artikel als resultaat, wat ook werd opgepikt door diverse christelijke media platforms.

Donderdag belde ik naar India voor een intake gesprek, hoe we de internationale website OMF.org kunnen vertalen naar het Nederlands.

Vrijdag belde ik naar Texas (Verenigde Staten) voor een overleg over het websitebeheer van een klant en de mogelijkheid om de Amerikaanse tak te ondersteunen.

Tussendoor zijn er nog andere afspraken gewoon in Nederland, met vriend en medeondernemer Wijnand Voogdt van Jobfish. Met een echtpaar dat een magazine wil starten over profetie (met huisstijl) en met sparringspartner en maatje Jonathan, over lopende projectjes en kleine dit en datjes.

Ik ben een dankbaar mens met het werk wat ik mag doen, all over the world, vaak gewoon vanuit huis.

Reageren