Eindelijk gaat een groot deel van Nederland de parel van de Balkan ontdekken, nu de serie Wie is de Mol in Albanië is opgenomen. De beelden uit de trailer herkennen we uit duizenden. Bij het zien van de beelden word ik, en mijn gezin met mij, helemaal blij. Zou het misschien komen door de e-mail die mijn zoon destijds stuurde naar de WIDM-redactie? We gaan er vanuit dat dat hen over de streep heeft getrokken. 😉 

Presentator Rick staat in Shkodër, de plek waar we woonden en de beelden die we kunnen dromen. De trailer is fantastisch en we zijn heel benieuwd naar het vervolg van het TV-programma Wie is de Mol. We tellen de nachtjes af tot 1 januari 20:25 NPO1. Dan is de eerste uitzending.

Gelijk kreeg ik al een leuk idee
Voor de organisatie Hoop voor Albanië, zou het waardevol zijn om parallel met de uitzending, iedere keer een plek te kiezen en een project erbij te benoemen. Ik heb hen al getipt. De stichting kan dan meeliften op de ruim 1 miljoen kijkers die het programma trekt en daar rondom gaan googlen op de locaties van Wie is de Mol.

Bekijk het nieuwsbericht over de aankondiging vandaag.

Reageren