De tweede week van november is het altijd ‘onze feestweek’. Drie verjaardagen in Huize PH in acht dagen tijd. Eerst Fran(ien (42), dan )osia (14) en vandaag ikke (39). Een korte dagimpressie en felicitatiestatistieken. 

’t was een andere verjaardag dan ‘normaal’, vanwege corona, maar ook omdat het gewoon een werkdag was. ’t was stil in huis omdat iedereen op school was. Bezoek was er nagenoeg niet en het verjaardagseten (shoarma) werd niet heel erg gewaardeerd aan tafel. Daarnaast had Francien migraine, dus die dook na haar werk op de bank en later in haar bedje. Maar niet getreurd, ik had leuke telefoongesprekjes met familie en vrienden, lieve persoonlijke verjaardagswensen en een heerlijke zelfgemaakte taart! Als ik volgend jaar 40 word, lijkt het me wel leuk om iets te doen met de vrienden en om een beetje plezier te maken met elkaar.

Felicitatiestatistieken 2020

  • Facebook: 46 (+10 na dit blogberichtje)
  • Whatsapp: 41 (1 voice-berichtje)
  • Linkedin: 4
  • Telefoontjes: 5
  • Kaartjes: 3 (waarvan 1 op de foto)
  • Bezoekje: 1
  • Insta 0 (zit ik niet op ;-))
  • SMS: 0
  • Postduif (weer niet, net als de flessenpost!) 0