Wesley’s Wuppets youtube kanaal was mijn laatste ontdekking die ik graag deel. De filmpjes gaan over zingende poppen die lijken op de Sesamstraat figuurtjes of the muppets. De beelden worden ondersteund door animatie figuurtjes en het resultaat is te zien in onderstaande clip. De creatievelingen maken sketches, liedjes en andere grappige dingen, geïnspireerd vanuit het christelijke geloof. De onderstaande clip gaat over de ‘vrucht van de geest’.

Wat? Vrucht van de geest?
Dat zijn geen letterlijke vruchten, maar is een opsomming van Paulus woorden uit Galaten 5:22-23. Paulus noemt 9 positieve uitingen van het christelijk geloof. Het zijn: liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing.” Lees meer over de negen vruchten >>>

Uiteraard hebben de Wuppets ook hun eigen Facebook-kanaal.