M’n ouders zijn 40 jaar getrouwd. Chapeau! Dat vierden ze samen op hun geheel eigen wijze. Niet met de familie, maar met de buurtgenoten en enkele vrienden in Delft. Zo droegen ze de hele dag bruidskleren, trakteerden ze de hele straat op gebak en kwam er een troubadour op bezoek die een persoonlijk lied voor hen zong. Ook maakten ze een (te) lange fietstocht en genoten van het zelf meegebrachte gebak (zie de foto).

Ik ben blij en dankbaar voor de trouw en liefde van hun naar elkaar toe en naar hun omgeving. En het voorbeeld wat ze voor ons zijn. Hun vier zonen met hun gezinnen hebben aan het 40-jarige bruidspaar twee fotolijsten gegeven. De ene met daarin trouwfoto’s van hun vier kinderen. De ander een wissellijst met daarin meer hedendaagse gezinskiekjes. Zo zijn we op afstand toch nog een beetje dichtbij.

Later hopen we het als familie nog een keertje samen te vieren.