Geef mij nu je angst…

…Ik geef er hoop voor terug!

Als idee gooide ik in de groep om de paasdienst van vanochtend af te sluiten met het nummer ‘Geef mij nu je angst’. Ook het lied waarmee The Passion af sloot drie dagen geleden. Het is een erg mooi lied geworden en te beluisteren hieronder. De hele VEG Nunspeet-dienst kun je terugluisteren of volgende week 9:45 afstemmen. Toch blijft het gek om voor een lege zaal te spelen. Het lijkt net alsof je in een hele grote TV studio zit. Geef mij maar een volle zaal.

Ook het getuigenis van Sieneke over het ‘overwinnen met de Overwinnaar’ sprak me aan. Het zijn van een aanmoediger / ‘aanvuurder’ van de ander is in deze Corona-tijden belangrijk. Daarom ga ik wekelijks een lang eind lopen met iemand uit de gemeente. Om zo toch in contact te brengen, te luisteren en te bemoedigen en vise versa.  Bij een verjaardag van een gemeentelid hebben we haar buiten een verjaardagslied toegezongen en kregen we een steriel plakje cake. Ze moest zelf de slingers ophangen. Het leek wel een beetje Sint-Maarten, maar dan anders…