Tijd is het kostbaarste wat je je partner kunt geven. Tijd voor elkaar brengt romantiek en plezier in je relatie. Maar tijd voor elkaar maken, is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat? Kom naar de Marriage Course en je hebt in ieder geval zeven avonden waarin je tijd maakt voor elkaar. Tijd waarin je op een leuke manier je relatie verdiept. De cursus is ook voor niet-kerkelijke stellen. Er zijn geen groepsgesprekken, ieder echtpaar heeft zijn eigen tafel.

Zelf hebben we de cursus ook gedaan jaren geleden. We bevelen em van harte aan omdat we er nog steeds profijt van het geleerde hebben. Je bent welkom op de vrijdagavonden: 10, 24 en 31 januari, 14 februari, 6 en 20 maart en 3 april in de Regenboog kerk in Harderwijk (Drielanden). Per stel betaal je 80 euro (inclusief diner, catering en werkboekjes). Info en opgave via marriagecourseharderwijk@gmail.com. Aafke & Rien Bregman, José & Harry Luehof zijn de drijvende krachten aan dit huwelijks-investerings-event.