De ‘Racende rechter’ is een productie van Held & Bloem, alias Joël & Emma de Zwaan en uitermate geschikt voor kinderen van groep 5 – 8. Ze geven op vrijdag 29 november 19:30 in de VEG Elburg een voorstelling ten behoeve van de zending. Kaarten zijn 5 euro per kind/volwassene.

De showomschrijving is als volgt: Hij is het antwoord op de enorme wachtrij van rechtszaken in Nederland. De Racende Rechter! En naast de 10+ zaken die hij per dag behandelt in zijn mobiele rechtbank, geeft hij ook nog eens voorlichtingsvoorstellingen, want voorkomen is beter dan een rechtszaak!  In volle vaart vertelt hij over een aantal spraakmakende zaken, waarbij hij zijn grootste skill tentoonstelt: Recht spreken voordat de zandloper leeg is… Maar heeft zijn snelheid ook consequenties? Een komische tragedie in de rechtszaal, over keuzes maken en eerlijk zijn naar jezelf.

Wij zijn erbij, jij ook?! Meer over de racende rechter op heldenbloem.nl