Tijdens de eerste drie vakantieweken was ik druk met de ‘after care’ communicatie van de conferentiegangers van een Reveilweek. De website werkte ik bij en ondertussen brouwde ik drie aparte nieuwsbrieven met alle linkjes, evaluaties en verslagen.

Hoewel het veel werk is, ben ik van mening deze communicatieve arbeid de organisatie NEM professioneler maakt en de conferentieganger aan zich bindt door op een passende manier te communiceren. Daarnaast heb ik diverse foto-verslagen gemaakt en veel mensen geïnterviewd voor online artikelen en alvast voor een artikel in het kwartaalblad. Deze linkjes zijn allemaal hier te bekijken.

Iets wat ik niet heb gemaakt, maar waar ik wel heel erg blij mee ben is de aftermovie die is gemaakt en een goede indruk geeft van de dynamische Reveilweek:

Er zijn veel aanbieders van christelijke conferenties, maar de gesprekken in de kleine groepen en de persoonlijk zegen die je meekrijgt maakt de conferentie uniek, concludeerde ook het Nederlands Dagblad. Ben jij er volgend jaar bij?