Near East Ministry wilde een nieuwe uitstraling van het magazine. Dat hebben ze geweten. Alles ging bijna over de kop en ik kreeg vrijspel voor het maken een gloednieuw magazine. Dat liet ik me geen twee keer zeggen.

Het is een bijzonder resultaat geworden, dat komt door de mix van de inhoud, de vormgeving en het papiersoort. De inhoud is meer thematisch ingestoken. Dit keer het thema Leef! en werd van verschillende kanten belicht middels rubrieken die ook in de volgende nummers terugkomen.

De vormgeving werd verzord door een broer van een vriend (Mark). Zijn talenten goot hij in zijn bedrijf SuperVisual en zijn tanden zette hij in de uitdaging om een nieuw magazine te ontwerpen binnen de uitgezette kaders. Tenslotte het paper wise-papier, niet gemaakt van bomen of gerecycled materiaal, maar van agrarisch afval zonder bleekmiddel. Er is geen boom voor gekapt.

Het magazine is naar 6200 adressen gegaan en is zelfs onderweg naar ‘NEM-fans’ in Afrika en Midden-Amerika. Uiteraard kun je het magazine online bekijken op nemnieuws.nl