Vele plannetjes zijn bedacht en ideeën genererende nachten zijn passé. Na twee maanden van voorbereiding is zaterdag 2 maart de eerste officiele winkel dag. Van 10:00 – 16:00 ben je van harte welkom aan de Eperweg 59 bij TISMOOI!

De afgelopen maanden heb ik geholpen om het pand van de nieuwe kringloopwinkel op te knappen. Plafonds eruit, houten wand maken, schilderen, elektra verleggen, contactdozen aanbrengen, lampenbakken maken en ophangen een toonbank bouwen, veel sjouwen en nu eindelijk inrichten. Het bijzondere is dat zowel Wijnand & Elise (mijn collega’s) en ik helemaal geen retail ervaring hebben, maar dit nieuwe avontuur aangaan. Pippi verwoordde het mooi: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Ik kan veel over tismooi vertellen, maar eigenlijk moet je het zien, horen, voelen en proeven. Want de winkel is geen kringloop-kringloop, maar de winkel heeft ook een afdeling met merk kinderkleding, koffie en maffe vintage producten. Zaterdag 2 maart is de eerste officiële winkeldag van 10:00 – 16:00 uur.

’t is leuk als je komt. De winkel is aan de Eperweg 59 in ’t Harde. Vanaf de snelweg, vlak voor de stoplichten aan je rechterhand. Je kan in de buurt parkeren. Kun je niet, geen probleem, kom gerust een andere keer langs en je verwonderen over de unieke schatten die te koop staan. Een sneak preview en meer info staat op www.tismooi.nl