Samen met m’n collega Wijnand heb ik de afgelopen maanden het nieuwe zendingsplatform www.onmission.nl opgetuigd. Erg waardevol om hiervan aan de wieg te mogen staan.

Onmission is aan de ene kant ‘een zusje’ van de vacature site jobfish.nl. Aan de andere kant heeft nieuws een prominentere plek met berichten uit het zendingsveld. Zo volg ik een aantal deelnemende zendingsorganisaties op de voet en volg ik Ewien, een media-zendingswerker in West-Afrika.

Gitaren gezocht-artikeltje
Het platform stond al langer in de startblokken en bij de proeffase had ik een artikeltje geplaatst voor mijn Albanese vriend en zendingscollega Maarten Blom. Voor zijn missionaire gitaarlessen zocht hij nog gitaren. Dit berichtje deelde hij online met als resultaat bijna tien gitaren die de komende maanden richting Albanië gaan.

Bekijk de website onmission.nl Reacties zijn welkom! (foto pixabay)