We zijn weer terug in Nederland en genieten erg van de Sinterklaas tijd met pepernoten die van het rantsoen af zijn. Ook hebben de kinderen lootjes getrokken in de klas en hebben we onze kinderen geholpen met het knutselen en dichten.

Onze kids hebben ook wat ideeën bedacht en vervolgens uitgewerkt. )osia maakte een tekstwolkje van hout op een statief voor een klasgenootje die veel kletst. De 1e bla was verkeerd om geschreven, de tweede bla goed. Heeft ook wel weer een leuk effect. In een gat is een schroevendraaier gestoken om de schroeven eruit te draaien. El:as heeft een voetbalveld gemaakt voor een voetballiefhebber. Efra:m maakte een originele trampoline met springend poppetje waar de naam van de persoon op staat.

Kijkavond
Het leuke van de basisschool is dat ze gisteravond een kijkdag hadden, zodat je alle gemaakte surprises kon zien. Eer van je knutselwerk. Natuurlijk was er sfeerlicht, branden op de digiborden een knapperend vuurtje en werd er warme chocomel geschonken. De avond werd dan ook goed bezocht en ik waardeer het initiatief. Idee voor jou school?!

Master surprise
Tijdens de kijkavond kwamen we de ouders tegen van een meisje die vier jaar geleden een surprise van ons kregen. Ze vertelden dat de levensgrote surprise-pop ruim een half jaar in de achtertuin had gestaan, omdat ze em zo mooi vonden.

‘k wens iedereen een mooie sinterklaas dag toe!