Veel mensen schrijven een kerstkaart. Wij schreven een lange persoonlijke eindejaarsmail naar vrienden, familie en bekenden. 3 alinea’s uitgelicht: 47

En… zijn jullie al geland?”
Veel mensen stellen die vraag aan ons. We vinden dat we wel weer geland zijn in Nederland. Hoewel er een jaar (of langer) staat voor ‘het landingsproces’. We hebben onze draai gevonden en proberen het rustig aan te doen en nog weinig verplichtingen aan te gaan. Fran(iens transitie ging soepel, die van mij wat moeizamer. Ik merkte dat een werkzaam leven, mij helpt om Nederland weer te omarmen. Inmiddels beleef ik veel werkplezier en bedenk weer allemaal plannetjes, die eigenlijk ook uitgevoerd moeten worden.

Over water lopen
Misschien heb jij ook wel een droom of verlangen. Om nieuwe wegen te gaan bewandelen, het roer om te gooien of ‘over water te gaan lopen’. Uit eigen ervaring kunnen we zelf zeggen: “Ga ermee aan de slag. Durf, denk, probeer, experimenteer!” En weet, er is altijd een excuus om het niet te doen. Er zijn altijd mitsen en maren, leeuwen en beren. We moedigen je aan om er, samen met God, mee aan de slag te gaan. God zal deuren openen of juist sluiten.

December to remember
Dit is onze laatste nieuwsbrief. In 8 jaar tijd zijn er 36 nieuwsbrieven verschenen. We hebben met veel vreugde onze belevenissen gedeeld. Nieuwsbrieven helpen je om stil te staan, terug en vooruit te kijken en God te danken voor alles wat je meemaakt. We willen eindejaarsnieuwsbrieven blijven schrijven.