copyright by pixabayIn januari zal in Nunspeet de Marriage Course starten, een cursus bedoeld op stellen te verfrissen en inspireren in hun relatie. Momenteel zijn er nog een aantal plekken over. We hebben er zelf een goede ervaring mee en profiteren nog steeds van de lessen die we toen mochten leren en toepassen in onze relatie. Een aanrader!  

De Marriagecourse is een cursus die een geweldige mogelijkheid biedt om samen (niet in groepsverband) meer tijd te besteden aan belangrijke zaken in de eigen relatie. De avond begint met een romantisch diner. U luistert daarna met z’n tweeën naar een inleiding en aan de hand van een werkboek bespreekt u en werkt u de thema’s verder uit. Enkele onderwerpen zijn: ‘communicatie’, ‘tijd voor elkaar ‘, ’familie’, ‘conflicten oplossen’ en ‘seksualiteit’.

Voor wie is het
Echtparen die op een opbouwende en praktische manier willen werken aan een sterk en gezond huwelijk, dat een leven lang duurt.

Wanneer
Op 7 donderdagavonden in 2019 nl. 10 en 24 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart en 4 april. De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Kosten
De kosten (inclusief diner en cursusmateriaal) bedragen € 195,- per echtpaar. Mochten de kosten een probleem zijn, laat het ons dan gerust weten.

Aanmelden
Via Marriagecoursenunspeet11@gmail.com. (We starten deze cursus met minimaal 8 en maximaal 10 echtparen) Meer informatie? www.marriagecourse.nl

Foto: Pixabay.com