Ja ja, vandaag heeft Fran(ien er een kruisje bij. Ze wil eigenlijk deze mijlpaal niet vieren, maar ik geloof dat het toch mooi is om haar digitaal en publiekelijk in het zonnetje te zetten. Ik heb haar 40 jaren samengevat in 40 mooie woorden die haar kenmerken en die ik niet onder stoelen of banken steek: 

Fran(ien jij bent: attent, avontuurlijk, bewegelijk, bewust, bloedmooi, braaf, concequent, gastvrij, geestelijk gezond, geliefd, gestructureerd, goedlachs, hartelijk, inspirerend, journaal fan, keukenprinses, klein beetje grijs, liefdevol, moestuinerig, muzikaal, nog steeds 54 kg, nu 40 jaar, nuchter, omringd door mannen, ontspullend, opgeruimd, oplossingsgericht, opvoedend, soepele denker, soms knock out, topmoeder, toppertje, trouw, uithuilpunt, vaak geduldig, verrassend, volgzaam, vriendelijk, vrouw naar Gods hart en zorgend!