Na twee verjaardagen van Fran(ien (40!) en )osia (12) was mij de eer vandaag om de jaarwisseling te vieren en ‘een punt erbij’ te krijgen. Met mijn 37e verjaardag sluiten we onze feestweek af.

Fran(ien opende de feestweek met een nieuw decennium. Vier kruisjes heeft ze inmiddels. We gingen uit eten als gezin en voor haar verhaardag kreeg ze een mooie bos bloemen, een bieb boek + abonnement en heel veel werkjes van de kinderen. Afgelopen vrijdagavond werd ze door vijftien dames verrast met een eigen 40e verjaardagsfeestje. Sorry voor de misleiding schat!

)osia vervolgens wilde zondag heel graag lekker eten. Op zijn verzoek begon de dag met een ontbijtje op bed, lunchten we uitgebreid en aten we uitgebreid diner met elkaar. Hij kreeg een padvindersmes dat van zijn overgrootopa is geweest. Erg mooi dat dit stukje handgereedschap wordt doorgegeven.

Vandaag heeft Fran(ien een overheerlijke ‘millionaire-s-shortbread-taart’ gemaakt en was daar wel lang mee bezig. Daarnaast had ze samen met )osia een drie gangen chinees-diner gehad wat erg lekker smaakte. Als cadeautje kreeg ik een handy man (klein breekijzer, om wat bij te klussen) en een werkbroek met ingebouwde kniestukken.

Dank voor alle felicitaties vandaag in de vorm van persoonlijke warme woorden! Even wat nummers: 3 geschreven kaarten, 12 appjes, 6 telefoontjes, 1 e-card, 2 live felicitaties, 1 E-mailtje, 0 sms-jes en natuurlijk via fb (die je handig erop attendeert) van 52 vriendjes.