uitzicht vanaf onze leen bank

huisje Hoewel ik wekelijks wil inspireren door te bloggen, lukte het me niet om te komen tot blogs. Mijn hoofd stond er niet naar, de computer lag een maand in een doos en de prioriteit is om het huis een thuis maken. Momenteel kijk ik aan tegen stapels planken, zijn onze kasten leeg en staan er bananendozen te wachten om uitgepakt te worden. 

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “En, zijn jullie al een beetje gewend?!” Het antwoord is veelzijdig. Aan de ene kant wel, omdat we terug komen op ons oude Nunspeetse huisje en slechts drie en een half jaar weg zijn geweest. Aan de andere kant duurt het wel een jaar voordat we ‘echt geland zijn’. Wij zijn veranderd toen we in het buitenland woonden en Nederland is zelf ook veranderd. Het komt vast goed, maar het heeft tijd nodig om elkaar weer te vinden.

Omdat we nog steeds druk aan de klus zijn, zal het ook nog wel wat rustiger blijven. Is ons huis een thuis, dan zullen m’n inspireersels vanzelf weer komen.

Meer over ons wel en wee staat in onze laatste nieuwsbrief die we deels al hebben verstuurd naar de achterban. Wil je em ook lezen, laat het ons weten.