Hoewel we nog in het buitenland vertoeven heb ik een parttime baan gevonden als ‘communicatie adviseur’ bij een klein bedrijfje wat ‘spring’ heet.

Het begon allemaal zeven jaar geleden toen ik solliciteerde en (mijn toekomstige collega) Wijnand ontmoette. Uiteindelijk kreeg ik de baan niet, maar had wel een klik met Wijnand V. (met dt:-)), degene aan de andere kant van de sollicitatietafel.  De jaren verstreken en we hielden af en toe contact via e-mail of zagen elkaar tijdens een lunchafspraak.

Vooruit kijkend naar Nederland besef ik dat de Nederlandse economie floreert, waarvoor ik heel NL dankbaar ben, terwijl we uit een economische crisis vertrokken in 2015. Dat betekent dat er geld beschikbaar is voor communicatie en er veel vacatures zijn in mijn sector.

Toch vind ik het waardevoller om te gaan werken wat mijn hart heeft. Ik zal me bezig gaan houden met deels recruiting, mensen werven voor bepaalde vacatures (op jobfish.nl) en aan de andere kant communicatie, websites bijhouden, organisatie en content schrijven. Daarnaast ga ik aan de slag voor de kinderwerk organisatie eropuit. Na de zomervakantie zal ik beginnen zodat we tijdens de zomervakantie ons huisje kunnen aanpakken.