Henk van der Klok is een beroeps avonturier. Via een artikel op de NOS en zijn broer kwam ik hem op het spoor. Nu kun je live zijn spoor letterlijk volgen nu hij naar Jeruzalem wandelt, zonder doekoes!

Misschien vind je hem niet sporen, maar ik vind het knap dat je aan deze opgave begint zonder geld op zak (of creditcard achter de hand). Zijn tocht is een positief geluid in tijden van negatieve berichtgevingen. Daarnaast loopt hij (letterlijk en figuurlijk) voor een weeshuis in Thailand, waar hij is geweest.

In zijn TED talk, heeft hij het over het aangaan van je angsten door het verbranden van de schepen achter je. Dat betekent dat je niet meer terug kunt en wel verder moet gaan, hoewel de weg risicovol is. Zijn TED talk is een aanrader en motivator om iets te doen, waarvan je altijd al droomde.

https://www.youtube.com/watch?v=Smaq6kVMbuI

Momenteel kan je hem volgen via zijn track op zijn webpage www.henkvanderklok.com  of lees het artikel op RTL nieuws