Al een paar maanden loop ik met een groot geheim rond. Maar vandaag ben ik van mijn last verlost. Want vandaag heb ik als ‘professioneel plannetjes maker’ mijn vrouw mega verrast. 

Nou eigenlijk heb ik dat niet zelf gedaan, want niet een of twee. Nee, wel drie zussen hadden de moeite genomen om hun zus in Albanie te verrassen. En door deze verrassingsactie werden letterlijk en figuurlijk grenzen verlegd en angsten overwonnen. Ook diep respect voor mijn collega zwagers die hun eega lieten gaan en zich opofferden om een weekend voor hun kids te zorgen.

Tegelijkertijd was de verrassing een revanche van een actie van twee jaar geleden toen mijn vrouw op haar beurt, haar zus verraste. De stand is nu 1-1.

We gaan samen enorm genieten van deze mijlpaal op de tijdlijn in de ‘zussen tijdlijn’. En natuurlijk volgen er nog een aantal andere verrassingen gedurende dit weekend. Maar daar kan ik nu nog weinig over zeggen…