Sneeuw, Dat hebben we nog niet gehad tijdens het voedsel op straat uitdelen. Maar de kou weerhield ons er niet van om de soep, sandwiches en fruit uit te delen aan de mensen. We vertelden gelijk ook dat het de laatste keer was van het seizoen.

Tegelijkertijd ook mijn laatste keer. Ik genoot van de voorbereidingen en van het uitdelen extra veel. Ik had mijn camera meegenomen om de sneeuw en laatste keer voedsel uitdelen vast te leggen. Veel vrienden hebben we gemaakt in de afgelopen vier maanden. Veel gezichten kennen ons en (hun smaakpapillen) waarderen ons werk. Ik vond het een voorrecht om met verschillende vrijwilligers samen te werken en Gods liefde te laten zien met woorden en daden.

Meten = weten
In totaal hebben we 1556 sandwiches, 244 Liter soep, 1858 stuks fruit en 191 Hooligan boeken (het verhaal van een bekeerde Duitse hooligan) uitgedeeld. De bonnetjes administreerde ik, net als de bovenstaande aantallen. Op het hoogtepunt (een zonnige dag) konden we 70 sandwiches uitdelen, die binnen een half uur weg waren.

Naast God, de vrijwilligers, mijn collega’s en m’n gezin ben ik de APCH-kerk zeer dankbaar voor het financieel mogelijk maken van dit winter project! Wat mij betreft geslaagd.