Het huurcontract van de UP bar is woensdag 21 december getekend. Een mooie officiële stap in de oprichting van het het christelijk sociaal cafe. Gelukkig konden we sinds eind november aan het werk zijn in het witte pand.

De afgelopen weken heb ik gewerkt aan het maken van 80 m2 podium en vier verschillende banken van ongeveer 2,5 meter per stuk. Momenteel ben ik bezig met het maken van vier lounge sets voor de bovenverdieping bij de ramen. Deze maken we van oude planken die ik bij een opknaphuis vandaan heb. Upcycling heet dat toch?!

Omdat we veel zelf doen, duurt het ook wat langer dan we gepland hadden. Mijn collega heeft de bar/keuken voor zijn rekening genomen. Zelf ben ik ook nog bezig geweest met het white-washen van de vloer en Francien met het wit schilderen van de 23 stoelen.

Een openingsdatum hebben we niet echt. Tussen kerst en oud en nieuw hebben we vakantie en in het nieuwe jaar erna gaan we met frisse energie aan de slag om het verder aan te kleden.

Volg UP bar op facebook.