Wonen in een ander land is bijzonder. Je ziet soms dingen die je niet snel in Nederland ziet. Onlangs zag ik een opgezette beer achterop de fiets. Helaas heb ik die niet kunnen vastleggen omdat ik mijn mobiel niet bij me had. Kijk mee met een verzameling van bijzondere foto’s uit Albanië.

Scootmobiel wegslepen
varkentje tillen
hek van bedframes
elektriciteits netwerk
trein van 30 km per uur
wachtruimte spreekuur dokter in een gang van 1,5 meter breed.
fietskar-kruiwagen
plastic struiken bij rivierbedding
traditioneel instrument en klederdracht
handvervoer
zo zet je je auto (fiets) op slot
daarvoor dient een benzineklepje.
tuin van het polietiekantoor met inbeslaggenomen voertuigen
bank besteld
veel verkeersdoden
vogeltje uitlaten
extra bergruimte
daewoo auto wordt aanhanger
ingemetselde wapens communistisch museum
verse kip