Een relatie. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werken. Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische tools om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie.

Vrijdag 12 januari start de cursus in kerkelijk centrum De Regenboog. De cursus is een soort APK voor je relatie en voelt als zeven avonden uit met je geliefde. Welke onderdelen lopen soepel en waar is onderhoud of vernieuwing nodig? Er zijn geen groepsgesprekken, als echtpaar heb je een eigen tafel en privacy.

De Marriage Course is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn/haar relatie: getrouwd of niet, jong of oud, kerkelijk of niet. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is ook geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

De cursus is op de vrijdagavonden 12 en 19 januari, 9 en 16 februari, 9 en 23 maart en 6 april. Per stel betaal je 80 euro (inclusief diner, catering en werkboekjes). We hebben em zelf vijf jaar geleden gevolgd en waren en zijn erg enthousiast. Over een paar jaar, als we weer in NL geland zijn, gaan we em nog een keertje doen denk ik.

Info en opgave via marriagecourseharderwijk@gmail.com. Informatie over de Marriage Course: www.marriagecourse.nl.