Fran(iens moeder en pleegzusje zijn bij ons op bezoek. De hele herfstvakantie zijn we met elkaar verbonden en vandaag hebben we een getoerd door de omgeving. In een mooi restaurant dronken we wat samen, bij een pottenbakkerij werden handmade souvenirs gekocht en bij het kasteel van Lehze kregen we een magnifiek uitzicht over de omgeving. Daarna hebben we samen nog een voedselpakket weggebracht bij een gezin.

De komende tijd zetten we moeders aan de slag met een verfprojectje en gaan we andere voedselpakketten uitdelen. Ze gaat op zoek naar een wandelwagen voor een tienermoeder en uit eten bij het project restaurant@home. Anneke is helemaal vol van alle diertjes die we hier zien, onder andere schildpadden, kittens, puppies, schildpadden, paarden en hagedisjes. We vermaken ons prima hier en ondertussen gaan we zelf ook verder met ons werk. Hieronder een kleine impressie van twee letterlijke hoogtepunten: