De afgelopen weken leven we een beetje naar vanavond toe. Dan komt (misschien) Jezus terug. Waarom dan zul je denken?! Morgen vieren de Joden het bazuinfeest en Jezus wederkomst op aarde wordt aangekondigd met bazuingeschal. Het Joodse feest begint bij de zonsondergang van de dag ervoor. Dat is vandaag om 17:37 Nederlandse tijd. 

Het zou wat wezen als Jezus echt dan terug komt. Na het lezen van het boek ‘wake up’, wordt het uitzien naar Jezus wederkomst een stuk concreter. Het is ook een Bijbelse opdracht om uit te zien naar Jezus komst op de Olijfberg bij Jeruzalem. Tegelijkertijd hoeven we niet stil te wachten, maar mogen we ondertussen Jezus liefde verspreiden en recht doen.

Als je om je heen kijkt zie veel gebeuren. Oorlogen, vluchtelingen, natuurgeweld en bijzondere leiders. Tekenen dat het einde nabij is. Hoewel het vanavond kan gebeuren dat we er niet meer zijn, denk ik dat het erger zal worden, zoals een ‘vrouw in barensnood’. De Tweede Wereldoorlog was voor veel mensen de hel op aarde en Hitler was de antichrist. Toch is Jezus in de wereldwijde lijden niet teruggekomen.

Persoonlijk zie Ik uit naar de komst van Jezus. Ik heb zin om in de hemel te zijn, en God groot te maken. Het lied ‘Weest verheugd’ van Sela verwoord het prachtig:

Wees verheugd, want de dag komt.
Wees verheugd en spring op van blijdschap.
Wees verheugd, want wij komen in de hemel,
want van ons is het koninkrijk van God.

Meer:
Meer wederkomst en de bijbelse feesten op WakeUp.nu
Lees een bijzondere profetie (voorspelling) van 50 jaar geleden.
Hoe kom ik in de hemel?