De afgelopen weken hadden we familie op bezoek. Met mijn ouders en mijn broer en schoonzus zijn we aan de slag gegaan om een kleuterschooltje op te knappen.

Het lokaal van vier bij zes meter hebben we gestript en opnieuw gesauzed, op de muren hebben we wand stickers aangebracht en ijzerdraad om werkjes op te hangen. De verlichting van een niet werkend peertje hebben we vervangen voor twee led-verlichtingsbakken. Een groot bureau hebben we uit het lokaal gesloopt voor meer ruimte en de kasten zijn opnieuw ingedeeld.

In de gang zijn twee extra kasten gekomen en is er een nieuwe kinder-kapstok gekomen. Ook is er sanitair gekomen voor de kinderen en is er nieuw lesmateriaal zoals boeken en speelgoed aangeschaft en gemerkt. De wieg is gerepareerd en er is een waterspeeltafel gemaakt.

De kosten van het project werden gedekt door de familieleden en hun vrienden / familie. Mooi dat zij financieel een bijdrage leverden aan deze kleuterschool metamorfose.

De hitte zorgt ervoor dat we de finishing touch nog even uitstellen, want de muren en het plafond in de gang moeten nog een keer gesauzed worden. Daarnaast moet er nog een kast in elkaar worden gezet voor extra bergruimte en gordijnen opgehangen worden. Later volgt nog een definitief fotoverslag via de blog.