Sinds kort kamperen we op het balkon om een wat koelere nacht te hebben. We hebben een binnententje opgezet onder een afdakje en matrassen ingelegd om te pitten.

Na een maand van 30+ tot bijna 40 graden hebben we onze nachtrust in twee gedeelten gesplitst. Van 12 – 6 slapen we ’s nachts en overdag van 2 – 4 uur tijdens de siesta. Het was even wennen, maar zo is het overdag wat beter uit te houden met de zwoele temperaturen.

Een nadeel wel van buiten slapen is dat je vroeg licht en de geluiden hoort, maar het is beter dan in het een sauna-kamer te slapen. We will survive!


Naschrift
We werden een beetje moe van alle bruiloftsmuziek die van de daken afgeschreeuwd wordt. Die muziek hoor je goed als je buiten slaapt. Toen we enigszins weer binnen konden slapen qua temperatuur hebben we dat gedaan. Van 14 juli – 20 augustus, vijf weken lang, hebben we gekampeerd op het balkon.