Ik weet dat Albanië een prachtig land is, maar als je wandelt in de natuur besef je het des te meer. Het afgelopen weekend was intensief, supermooi en een groot avontuur, echter alleen voor mannen.

Samen met zes andere mannen gingen we de uitdaging aan om te wandelen, te lachen, en ons te laten inspireren. Een landrover Defender vervoerde de campingspullen op de onverharde slechte wegen en we gingen steeds hoger de bergen in. Door rivieren wadend, onze weg zoekend naar de eindbestemming. We overnachten in tenten bij een oom van de deelnemer. Als bonus gingen we met een gids de bergen in, die ons zijn prachtige omgeving liet zien.

Zelf had ik meditaties voorbereid uit het ‘boek geboren om te vliegen’, die de wijsheden van een arend combineert met geestelijke lessen uit de Bijbel. Zo hadden we het onder andere over angst bij nieuwe mogelijkheden, over het vinden van balans in je leven, over focussen en over sterven. Mijn verlangen is dat deze meditaties mannenlevens mogen opbouwen en stimuleren en inspireren.

In september willen we een vervolgweekend organiseren.