Het is heet, heel heet al een aantal weken. We wennen eraan, maar het is oncomfortabel en we kunnen niet even de afstandbediening pakken om de hitte even uit te zetten. 

We drinken veel en passen ons ritme aan. Opstaan om 6-7 uur en doorgaan tot uiterlijk 14:00 uur. Daarna slapen en na 16:00 uur weer rustig opstarten om dan ’s avonds nog wat langer door te gaan. En dat gaat op zich aardig. Alleen word ik een beetje slaperig van het nieuwe ritme en korter naar de jongens toe, die ook weer reageren op de hitte. Ook wil ik meer doen dan ik in het koppie heb en daarom vind ik het een beetje lastig om de weersomstandigheden te accepteren.

We hebben de NL groep opgedragen om het NHP uit hun hoofd te leren. Claudia de Breij geeft hieronder tekst en uitleg. Niet te hard lachen, want dan krijg je het nog warmer…