Wij zijn als gezin fan van de reveilweken. Het is een intensieve vakantieweek, met een verdieping van je geloofsleven, juist ook voor kinderen en tieners. Het is een aanrader en ze organiseren drie verschillende zomer conferenties. En dat gunnen we iedereen. 

Een conferentie vol muziek & aanbidding, bijbelstudie, verdieping, ontmoeting, (creatieve) activiteiten en nog veel meer! Met programma’s voor jong en oud die
nieuwe inspiratie bieden op het vlak van geloven, kerk zijn & missions. De Near East Ministry organiseert de conferentie week.

Elke jaar organiseert de Near East Ministry de Reveilweken voor christenen uit Nederland en België. In de zomer zijn er drie grote Reveilweken waarvan twee plaatsvinden op het NEM-terrein en één op de Kroeze Danne in Delden. Naast deze drie weken is er rond hemelvaart een MiniReveilweek op het NEM-terrein.

Het unieke van deze conferentie is dat ze allen eenzelfde thema hebben dat vanuit de bijbel praktisch wordt uitgewerkt in verbondenheid met Israël en de Joodse wortels ons Christelijk geloof. Daarnaast is er aandacht voor de persoon en het werk van de Heilige Geest.

Heb jij ook zin in zo’n week vol mooie ervaringen? Meld je dan aan! wil je eerst meer weten over de programma’s of de sprekers, kijk dan hier.