Verhuizen vind ik leuk. Daar ben ik in de afgelopen jaren achter gekomen. Verhuizen staat in de stres top-10, maar ik vind het leuk om te plannen, in te pakken en effectief te denken. 1,5 miljoen Nederlanders verhuizen jaarlijks.

In mijn leven ben ik al zo’n twaalf keer verhuisd. Hoewel het elke keer weer een uitdaging is, geniet ik er ook wel weer van en somde twee jaar geleden een paar tips op. Samen met Fran(ien kijken we af en toe naar het programma ‘Nederland Verhuist’. Een basic programma waarin je ziet hoe mensen de verhuizing aanpakken, waarom ze gaan verhuizen en hoe ze het organiseren en welke plekken ze woonden en gaan wonen.

We vinden het ontspannend om te zien hoe anderen het aanpakken en persoonlijk leer ik er ook wel van. Misschien als ik in Nunspeet terug ben wil ik hier wel iets meer mee gaan doen. Maar dat zal de tijd leren.

Bekijk Nederland verhuist hier (of het zusje, Nederland verbouwt)

 

Reageren