Ani in de beoogde bar-locatie, een nieuw leegstaand pand.

Ani is dertig jaar en Albanees. Hij heeft een droom om een christelijk sociaal bar te beginnen in Shkodër, Albanië. Een businessplan en budget liggen klaar, een locatie is gevonden en het bedrijfje gaat UP bar heten. Hij zoekt 5000 euro voor de start up.

De afgelopen maanden heeft hij goed nagedacht wat zijn doel is met dit bedrijfje. Hij wil goede koffie serveren, onderscheidend zijn qua inspiratie, service, voedsel en design. Maar bovenal moet het een plek worden waar mensen God ontmoeten en Hem beter leren kennen.

Graag open
Hij gelooft in het concept en wil het liefst in april open, de start van de lente en het nieuwe koffie seizoen. Dat is kort dag, maar met het vinden van financiën hoopt hij het voor elkaar te krijgen. En u kunt hem daarbij helpen!

Supporters gezocht
Bent u als ondernemer / giftgever geïnteresseerd in dit project? Wilt u een belastingvrije donatie doen? Wilt u meer weten? Of hebt u een goede verwijzing?! Neem dan contact op met Jairo

#getstarted, #fundraising, #albania, #shkoder, #funds, #help, #durftevragen

Reageren