Vandaag hebben we de winter soepkeuken afgesloten met de 38e outreach. Het 1000e broodje gezond werd uitgedeeld en er stond kippensoep en een warm gekookt eitje op het uitdeel-nemu.

Omdat dit project is gefinancieerd heb ik alles geregistreerd en bijgehouden in excel om achteraf te verantwoorden. De soepkeuken in getallen: 1014 broodjes gezond, 244 liter soep (vijf soorten), 60 liter thee, 331 stuks fruit, 123 gescande bonnetjes en 38 outreaches. Daarnaast hebben we ook 64 hooligan-boekjes uitgedeeld.

De vier maanden durende klus, was best een kluif werk. We hebben veel mensen leren kennen en veel vrienden gemaakt. Het was zeer zeker de moeite waard, maar ik ben ook blij dat het is afgerond. De opvolging is dat we de deuren van de kerk opendoen en een ontbijtje serveren. Ik ben benieuwd hoe dit verder zal uitpakken.