Een terugblik op 2016 met een impressie van huizeph.nl. Vandaag deel 1.

IMG_0956Januari 2016 startte in mineur met het overlijden van twee mensen. Ook de frontale bumper-botsing was geen hoogtepunt, net als de werksituatie. Gelukkig was er hoop en maakte ik een verkenningsreis naar Shkoder. Wat zeker een hoogtepunt was, was het gezinsbezoek aan 0031, vanwege de bruiloft van Rutger & Elsemieke. Ik hoorde het bijzondere verhaal van de queen van Armenia

Begin februari kwamen we weer thuis en schreef ik een artikel over de zendeling als ZZP’er. Ik speelde voor brandweer door een schoorsteenbrandje te blussen en de zoektocht naar een nieuwe werkplek speelde een grote rol.

In maart vonden we een nieuw huis en troffen voorbereidingen voor de verhuizing vijf uur verderop. Ik zag een film over bloedwraak , schreef een blog over een Albanees werkgelegenheidsproject en we waren sinds negen jaar uit de luiers omdat Silas zindelijk werd!

April stond in het teken van verhuizen. ook werd Fran(ien geinterviewd over haar verhuisbeleving. Mijn vader werd 60 jaar en er verscheen een goed artikel over het containerbegrip ontwikkelingshulp.

We klusten verder op de bovenverdieping in mei en ik publiceerde hoe mijn familie 5 mei 1945 beleefde. Onze garage stond onder water en in dezelfde garage vonden we drie schattige kittens. Efra:m veranderde in pop-art, ik vond een simkaartje tussen de aardbeien, We deelden medicijnen uit aan de bejaarden en we gingen mee tijdens een jongerenconferentie.

Een gezin van zeven mensen kregen hun eerste wasmachine in juni. Fran(ien nam een kijkje op een Albanese basisschool en Albanie speelde terwijl NL thuis bleef tijdens het EK voetbal. Hoewel Albanie werd uitgeschakeld in de play-offs, voelde ik me meer dan overwinnaar. Ik deelde een lijst met verantwoord Bijbels schelden en  de hele kerk kwam bij ons op bezoek. Terwijl de hittegolf van drie maanden begon, was ik ook twee weken taxichauffeur voor een kinderkamp.

Reageren