Een relatie. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar het is soms ook hard werken! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische tips om aan de slag te gaan met thema’s als communicatie en conflicten. De cursus wordt vanaf vrijdag 13 januari in Harderwijk georganiseerd.

20161206-marriage-courseDe Marriage Course is als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er nog geen grote problemen zijn. Zelf hebben we ervaren dat deze cursus de moeite waard is, juist in deze tijd waarin relaties onder druk staan. De cursus heeft een praktische insteek en veel stellen met of zonder christelijke achtergrond ervaren het als zeer waardevol.

In zeven bijeenkomsten komen thema’s als vergeving, seks en (schoon)familie ter sprake. Zeven avondjes uit, waarin je samen geniet van een prettige omgeving en met z’n tweeën in gesprek bent (geen groepsgesprekken). ‘We kijken met een heel goed gevoel terug op de cursus, we maken nu meer tijd voor elkaar en voor ons gevoel zijn we minder ‘papa en mama’ en meer man en vrouw. Ook begrijpen we elkaar nu beter’, vertelde een eerder deelnemend stel.

De cursus is op de vrijdagavonden 13 en 27 januari, 10 en 17 februari, 10 en 24 maart en 7 april. Kosten: 80 euro per stel (inclusief diner tijdens eerste avond, catering bij overige avonden). Locatie: “De Regenboog”. Informatie en opgave: via e-mail of 0341-491442.

Bewaren

Reageren