Als je tien jaar bent, ben je dan een tiener of begint dit op de middelbare school pas? Volgens de dikke Van dale is een tiener iemand van 13-19 jaar. In ieder geval; )osia is vandaag tien jaar geworden, zijn vader en moeder tien jaar ouders en zijn grootouders uit Dellûf tien jaar opa en oma. Reden voor een feessie!

osia-10Een ontbijtje op bed, een kwarktaart maken, een dagje schoolvrij, niet de kippen hoeven voeren en een foto-cadeautjes-speurtocht zijn de verjaardags-ingrediënten, die nog niet is afgelopen. Hij kreeg onder andere een horloge en een boek van Dolfi en Wolfi. Momenteel is hij een pietenhuis aan het knutselen, samen met zijn broers. 

We hebben van je genoten )osia afgelopen jaar én we hopen en bidden dat je dit jaar weer verder mag groeien in lengte, geloof en liefde voor de mensen om je heen!

De leeftijd van de kinderen was altijd voor papa een pincode met vier cijfers die regelmatig veranderde. Met ‘een kruisje’ erbij is het pincode verhaal verleden tijd omdat er nu vijf cijfers zin 😉 Papa moet dus iets nieuws verzinnen…

 

Bewaren

Reageren