Fran(ien is vandaag de hele dag jarig. 38 jaar is ze geworden en het feest begon vanochtend met een ontbijtje op bed inclusief  versgeperste jus. Ze kreeg persoonlijke tekeningen van de kinderen met wat erop geplakt geld en een gevulde fruitschaal (J0sia). Drie Nederlandse romans zorgen voor avondvullende programma’s de komende winter en ze kreeg een pop-art foto lijst van een foto van S:las.

Tijdens de dienst vanochtend  keken we een film Miracles from Heaven (trailer hieronder), want het is filmweekend in de kerk. Iedereen had last van waterlanders vanwege de mooie beelden. In de kerkzaal was de boom, die in de film een cruciale plek heeft, erg mooi nagebouwd ter decoratie. Volgende week zondag is de ‘nabeschouwing’ van deze onderstaande film (aanrader, speciaal voor ouders).

Gisteren heeft francien met vijf Albanese vriendinnen en een Nederlandse vriendin een theetje gedronken. Hoewel ze allemaal in verschillende kerken zaten, waren ze ‘zusters in de Heer’ en vloog de tijd. Een shawl, een bos bloemen en rode trui waren cadeautjes die ze kreeg.

Naast een afwasloze dag, vandaag voor de jarige was er in de kerk nog een feestje waar we uitgenodigd voor waren. We hebben ons prima vermaakt met de jeugd. Bijzonder vandaag was dat het twintig graden was en het stevig waaide.

De slingers laten we nog even hangen want vrijdag wordt )osia tiener en as zondag mag ik mijn 35e verjaardag vieren.

Reageren