Wat kan er veel op en in een auto zeg. Als professioneel inpakker wisten we bijna elke vierkante centimeter te benutten om de ingekochte spullen mee te nemen naar Albanië, maar wat een klus is het om alles uit te zoeken en weer in te richten.

uitpakken-auto-2
Een volle auto met alle bagage erin
uitpakken-auto-3
Een lege auto met alle bagage eruit.

De kinderen hebben hun lego weer allemaal uitgepakt en in elkaar gezet. Het gekregen dino-ei is in het water gelegd. Fran(ien is druk met de was en ik mocht de spullen uitladen en geld wisselen. De kip blijkt broeds te zijn en is niet onder het opgestapelde hout weg te krijgen. Één ei ontplofte toen ik het aanraakte en leverde een ondraaglijke stank op. Één schildpadje (het vrouwtje) is overleden en hebben we met de kinderen begraven, samen met een piepklein konijntje wat we vonden in de achtertuin. Je leest het al, onze Albanese belevenissen zijn alweer begonnen.

Reageren