Mijn stoere schoonzus organiseert een kinder kleding markt op vrijdag 14 oktober. Er zijn al 35 mensen die hun kindermaatjes verkopen aan de Dr Schutlaan 2 in Nunspeet morgenavond. Ben jij er ook bij?!

markttafel-kinder-kledingAnnemarie V.: “Ik hoop dat morgen heel veel blije mensen weer naar huis gaan met een zak met kleren of een leuk zakje geld, verder hoop ik dat het zo tof is, dat ik dit festijn over een half jaar, in het voorjaar weer kan organiseren! De kraamverhuur heeft zeer mijn verwachting overtroffen! 35 kramen is echt fantastisch! Ik ben wel heel benieuwd hoeveel mensen er komen shoppen. Tenslotte word ik blij als anderen ook blij zijn: de verkopers, de shoppers en het doel in Albanië, dat zijn jullie’ (wij dus red.).

Annemarie, heel veel succes morgen! We zijn met jou blij en benieuwd. Meer info in het persbericht

Bewaren

Reageren