…voor in de gemeente met een microfoon in mijn handen, overviel mij het afscheid nemen van zoveel gave mede christenen. Terwijl ik nog wat wilde zeggen over het lied ‘Heer u bent mijn leven’, kon ik weinig meer uitbrengen, dan dat we een goede verlofperiode hebben gehad en kwam er geen geluid verder uit mijn keel. 

heer-u-bent-mijn-levenVanochtend zongen we samen mooie liederen, beluisterden een inspirerende preek en vierden samen met Heilig avondmaal. Samen in de gemeente waarbij veel mensen dicht om ons heen staan, die we lief hebben en met wie we de afgelopen maanden weer even mochten updaten.

Het raakte me meer dan ik dacht en ik ga ze zeker missen. Toch is het bemoedigend dat God in Nunspeet blijft met al die mensen, maar ook met ons weer mee gaat, zoals het lied zegt:

Vader van het leven, ik geloof in U
Jezus de Verlosser, wij hopen steeds op U
Kom hier in ons midden, Geest van liefde en kracht
U die via duizend wegen ons hier samen bracht
En op duizend wegen, zendt U ons weer uit
Om het zaad te zijn van Godsrijk

Reageren