Na het verlof en twee dagen reizen hebben we een Kroatische dagje in ‘Biograd na Moru’ geboekt. Een dagje nixen tussen twee werelden in. We hebben een rondwandelingetje op het lege strand en aan de volle haven gemaakt. De jongens konden nog even spelen in een shopping mall en konden even vandaag op adem komen. 

img_0056Vast in de file
Aan het einde van de eerste etappe stonden we nog twee en een half uur vast vanwege een groot ongeluk ongeveer honderd kilometer voor Munchen. We kwamen daardoor rond 9:30 in het hotel aan. Een etappe van 13 uur…

Goedkoop is duurkoop
Omdat je voor elke pintransactie in Albanie moet betalen dacht ik nog even cash op te nemen in Duitsland, binnen Europa, om geld te besparen. Aan de snelweg haalde ik 2x 200 euro uit de muur, maar zag vandaag dat er 2 x 4,99 in rekening was gebracht qua bankkosten… Stelletje bank-boeven!

Laatste etappe
Morgen gaan we de laatste etappe in en hopen in de avond aan te komen in Shkoder. Waar we weer een hoop drukte zullen beleven met installeren, mensen ontmoeten en weer opstarten. We hebben er zin in, maar verlangen ook wel weer een beetje naar regelmaat en rust.

Reageren