We zoeken mensen die wekelijks ‘lange afstand rakketten’ willen lanceren naar een groepje jongeren dat in de Bijbel op zoek gaat naar de basis van het christelijk geloof. We zoeken bidders die de Albanese Alfa cursus willen ondersteunen en per week een aantal gebedspunten willen ontvangen en deze punten in hun gebedsleven meenemen. We weten dat tijdens deze cursus de duivel niet zal stilzitten en niet wil dat de jongeren meer weten waarom dit boek en het geloof relevant is voor vandaag de dag.

De cursus begint komende zondag, heeft een avontuurlijke insteek en heeft zo’n tien bijeenkomsten. Wil je gebedspunten ontvangen, laat het me weten, dan krijg je per week een update per e-mail. Alvast super bedankt namens de Alfa-leiding.

https://youtu.be/U4X_CPaI01I

Bear Grylls staat bekend als de belichaming van avontuur en survival in de wildernis. Maar dat was niet zijn grootste avontuur. 

In de afgelopen jaren is Bear Grylls bij het grote publiek de belichaming geworden van avontuur en survival in de wildernis. Hij was reservist in de Britse speciale legereenheid SAS, heeft de Mount Everest beklommen, navigeerde door het Noordwestelijke Doorvaart in het poolgebied van Canada en vloog met een paramotor over de Himalaya. Behalve avonturier, schrijver en tv-presentator is Bear Grylls ook deelnemer geweest op Alpha. Hij vertelt daarover in onze wereldwijde campagne, waarin we mensen uitnodigen het geloof te onderzoeken.

Het verhaal van Bear Grylls is er een uit de miljoenen zeer gevarieerde verhalen van mensen die de grootste vragen van het leven gingen onderzoeken zonder te weten wat ze zouden ontdekken. Ondanks een leven dat in het teken staat van risico’s, gevaar en het onbekende, omschrijft Bear Grylls deze zoektocht als ‘mijn grootste avontuur’.

Reageren