Op donderdag 29 september organiseren vier vriendinnen in de Dorpsherberg het vijfde ‘kledingruilfestijn’. Schone, droge, hippe kleding verwisselen van deelneemster.

AFBEELDING KLEDING RUIL kleinVrouwen die hun kleding willen ruilen zijn rond 19:45 van harte welkom aan de Dokter Schutlaan 2 in Nunspeet. Iedere deelneemster neemt minimaal drie goede en schone kledingstukken mee. Schoenen en aanverwante accessoires zijn ook welkom.

Naast het ruilen kan er ook voor een klein bedragje thee, koffie en iets lekkers worden gekocht. Gewilde kleding wordt per opbod door een veilingmeesteres verkocht. De opbrengst van de avond is voor een zendingsechtpaar in Albanie.

Blok de datum in je agenda, nodig vriendinnen uit, maar aanmelden hoeft niet.
Anja, Ellen, Francien en Tessa. Heb je vragen, mail Tessa

Reageren