Vandaag was een bijzondere dag, zoals je er maar weinig hebt. Vier elementen vallen samen vandaag op de eerste dag van september 2016.

Verjaardag; Vandaag vieren we de achtste verjaardag van El:as in Nederland. Toen hij wakker werd was hij het nog even vergeten, maar de broers die de slingers zagen hangen herinnerden hem eraan. Hij heeft tekenspullen gekregen en veel kaarten. Volgende week is zijn feestje en zaterdagmiddag komt er familie op bezoek.

Begrafenis; een oudere man uit de gemeente was overleden en ik (Jairo) besloot om naar de dienst in Elburg te gaan en naar de begraafplaats in ’t Harde samen met andere gemeenteleden.

Ziekenhuis; Toen we het gebak ’s middags wilden aansnijden kregen we een telefoontje van school dat Josia raar was gevallen van zijn fiets en een flinke snee in zijn been had. Fran(ien is met de auto er heen gereden en door naar het St Jansdal, waar hij vier uur later en negen hechtingen weer uit was.

Radio Interview; Vanavond had ik een interview op de Reformatorische omroep. Samen met twee andere gasten werd er in de uitzending aandacht besteed aan ons gezin/ werk in Albanie. Later volgt waarschijnlijk een terug luisterlink.

 

Reageren