Morgen stappen we op de tandem om naar Amsterdam en terug te fietsen. Fran(ien en ik hebben er zin in en hopen op een drietal ontspannende dagen op de fiets. Het is te lang geleden, ruim vijf jaar, dat we samen een nachtje zijn weggeweest en we zijn blij dat de oudste zoon gaat logeren en mijn moeder zorgt voor de andere drie kids in ons vakantie huurhuisje.

rentabike-tandem1We kijken er naar uit om Holland te proeven en aan ons voorbij te zien glijden, al trappend op de pedalen. Het mooie van een tandem is dat je continu met elkaar kan kletsen, terwijl met twee fietsen je gesprek regelmatig hapert omdat je achter elkaar moet fietsen.

In Amsterdam willen we graag naar het Rijksmuseum gaan (daar zijn we nog nooit geweest) en we gaan onder andere genieten van een bed en breakfast onder de rook van Amsterdam. Ook hebben we voor elkaar een verrassing gekocht om ons huwelijk fris en fruitig te houden.

Reageren