Een machteloos gevoel overviel me gisteren toen ik een e-mail ontving van mijn Albanese collega. Ik had de neiging om gelijk naar Albanie af te reizen, voor deze trieste situatie om te kijken op welke manier we het beste hulp kunnen verlenen en in actie te komen. 

In de e-mail schreef Klodi over familie Pjollaj: “Ze hebben hulp nodig, voedsel, medicijnen en hout voor warmte. Het dak moet gerepareerd worden, dekens hebben ze nodig. O God, ze hebben alles nodig en ik ben een ben in shock over deze situatie. Moeder zegt dat de kinderen geen kleding nodig hebben, maar ik denk van wel.”

family-in-need-albania-3Inmiddels heeft het gezin een voedselpakket gekregen en zodra we weer in Albanie zijn gaan we kijken hoe we hen het beste kunnen helpen. Zeker nu de winter voor de deur staat. Bid mee voor dit gezin en spreekt dit bericht aan voor een stukje concrete hulp, laat het ons weten!

Hieronder de originele e-mail in het Engels en foto’s van de thuis situatie.

Hi Jari.

I had a phone call from a friend. He ask me bagging to help a family. So i have visit them and see that the situation was a emergency situation. The family has six members. It is a sad story.

Ndoka the father he is 47 years old. He is epileptic and half paralized
Age the wife. She is 46. She is sick to with a lot of problems
LILJANA. 15 (not in the picture)
FATMIRI. 14. The boy in the picture
Pllumi. 11. He is not in the picture
Luciana 7 the girl in the picture.

They need help; food, medicines, and what more important is heating. Fixing the roof and toilet, blnkets. Oh God they need everything. I am in shock about this. But i have start to pray for them to God. And I have send them food. They say that they don’t need clothes, but I think the children need some.

Pray about

family-in-need-albania-1 family-in-need-albania-4 family-in-need-albania-6

family-in-need-albania-2family-in-need-albania-7

Reageren