Bij de titel War Room denk je aan een actiefilm. En dat is het ook, maar dan geschikt voor kijkers vanaf zes jaar met hemelse interactie. De film gaat over ‘oorlog in de hemelse gewesten’, en laat de kracht van het gebed zien.

war-room-answered-prayersNadat we de film hadden gezien werden we stilgezet bij de impact die gebed kan hebben in jouw en mijn  leven. In de film gaat het over een huwelijk wat stroef loopt en middels het anders bekijken van de situatie, er voor bidden, gloort er hoop aan de horizon. Er zitten een aantal leuke scenes in, maar het is tegelijkertijd ook een Amerikaanse film.

Van harte aanbevolen, ik hoop dat deze filmtip, je een gebeds stimulans mag geven!

From the Kendrick Brothers, the award-winning creators of Fireproof and Courageous, comes a powerful new film that will inspire moviegoers to start fighting their battles the right way—through prayer. WAR ROOM, in theaters August 28 2015. www.warroomthemovie.com

Reageren